Portfolio

Laatst toegevoegde project:

ProRail logo
Transitie ProRail IT Partners

Profiel

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt als projectmanager en consultant bij verandertrajecten binnen complexe omgevingen waar businesscontinui╠łteit, beschikbaarheid, stabiliteit en beveiliging van informatie- en communicatiesystemen van groot belang zijn. Mijn voornaamste bijdrage hieraan is de rol van bruggenbouwer tussen business, beheer en partners.
Als projectmanager bij ProRail ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de transitie naar een nieuw partnership en het realiseren van nieuwe logistieke informatiesystemen.

Dit digitaal portfolio bevat informatie over
  • projecten die ik voor ProRail heb uitgevoerd;
  • projecten die ik vanuit Strict heb uitgevoerd bij opdrachtgevers zoals ProRail en Erasmus MC;
  • mijn werk bij eerdere werkgevers;
  • de door mij gevolgde studie: Digitale Communicatie aan de Hogeschool Utrecht.

Doel

Een digitaal portfolio is een uitstekend middel om de inhoud van uitgevoerde projecten weer te geven in tekst en beeld. Dit biedt de mogelijkheid om op een onderscheidende manier informatie weer te geven als aanvulling op een plat CV.

Inhoud

Het digitaal portfolio is een verzameling van voorbeelden uit mijn recente werk en projecten om zo een overzicht te bieden op mijn gemaakte ontwikkeling. De verschillende onderdelen zijn onderverdeeld in het menu aan de linkerkant van de pagina.
Bookmark and Share